Как действа ДАОЗИН

Хистаминът е естествен компонент на храната. Хистаминът сам по себе си не е проблем! Проблемът е в липсващия ензим ДАО! в тънките черва! ДиАминоОксидазата (ДАО), съдържаща се в ДАОЗИН, подпомага собствения идентичен ензим на организма в разграждането на хистамина, внесен с храната.

С приема на капсули ДАОЗИН непосредствено преди хранене, се повишава количеството на ДАО в тънките черва и с това се увеличава способността на организма да разгражда хистамина. По този начин се подобрява метаболизирането и се повишава скоростта на разграждане на предизвикващия симптоми и оплаквания хистамин, приет с храната.

Предотвратявайки усвояването на хистамина постъпващ с храната от организма, ДАОЗИН регулира нивото на хистамин в кръвта. За разлика от антихистаминовите препарати, които само блокират действието му.

Ефектът на ДАОЗИН е доказан в клинични проучвания.

ДАОЗИН не предизвиква нежелани странични реакции, тъй като не се резорбира от организма и действието му се ограничава само в тънкото черво.

ДАОЗИН е създаден от учените в австрийската фирма Сайотек (SCIOTEC Diagnostic Technologies GmbH). За разработката на ДАОЗИН, фирмата е наградена с държавната австрийска награда за иновации през 2009 година.

Днес продукта помага на милиони хора в Европа, Сащ и Канада да се насладят отново на храните които обичат

кликнете за да увеличите